syntixakis logo

Τα αυγά Συντιχάκης συσκευάζονται φρέσκα, την ίδια ημέρα που μας τα προσφέρουν οι κότες της φάρμας μας.

ΕΣΠΑ 2014-2020

Στραπατσάδα: Απόλαυση με μόνο 3 υλικά!

Η στραπατσάδα είναι μια απλή, γευστική και γρήγορη συνταγή που συνδυάζει αυγά και ντομάτα για μια κρεμώδη και απολαυστική εμπειρία. Ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας!

Υλικά

  • 2 αυγά
  • 1 ντομάτα (τριμμένη ή κομμένη σε κύβους)
  • Φέτα
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  2. Προσθέστε τη ντομάτα και σοτάρετέ τη για 3–4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει και να βγάλει τα υγρά της.
  3. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και ρίξτε τα στο τηγάνι.
  4. Ανακατέψτε μέχρι να ψηθούν τα αυγά και να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.
  5. Κόψτε τη φέτα σε κύβους και ρίξτε την στο τηγάνι.
  6. Αλατοπιπερώστε κατά προτίμηση και σερβίρετε αμέσως.

Καλή όρεξη!