Η στραπατσάδα είναι μια απλή, γευστική και γρήγορη συνταγή που συνδυάζει αυγά και ντομάτα για μια κρεμώδη και απολαυστική εμπειρία. Ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας!
Υλικά
- 2 αυγά
- 1 ντομάτα (τριμμένη ή κομμένη σε κύβους)
- Φέτα
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέστε τη ντομάτα και σοτάρετέ τη για 3–4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει και να βγάλει τα υγρά της.
- Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και ρίξτε τα στο τηγάνι.
- Ανακατέψτε μέχρι να ψηθούν τα αυγά και να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.
- Κόψτε τη φέτα σε κύβους και ρίξτε την στο τηγάνι.
- Αλατοπιπερώστε κατά προτίμηση και σερβίρετε αμέσως.
Καλή όρεξη!